Jump to content

nesavjesno lijecenje


mihaela04

Preporučene objave

Postovanje,

trebam savjet vezan za medicinsku pogresku. Naime, u sijecnju ove godine poradi ozljede tetive malog prsta desne ruke bila sam na o.p. 4 tjedna nosila longetu...rekao kirurg na kontroli da je sve u redu i mogu na fiziklane terapije iako je moj prst bio skvrcen. Na moje pitanje zasto je takav rekao je da ce se izravnati nakon terapija. Odmah sljedeci dan krenula sam na iste do sljedece kontrole kirurga za otpr.3 tj kad je rekao da nema pomaka, a mene je uzasno boljela ruka on je predlozio ponovnu op. radi ravnanja prsta a i vadjenja konaca te predlaze uciniti Z plastiku da se dobije elasticnost prsta. Na hitnu op. narucena sam za 5 dana. Isti kirurg je napravio zahvat. opet vadim savove nakon 10 dana i opet me salje na fizikalne al ja primjecujem da Z plastika nije ucinjena sto mi potvrdjuje i fizijatar. No na moj prigovor vezan za Z plastiku kirurg mi preporucuje kupiti Kenalog.. koji mi u 3 navrata strca u saku i oziljak koji je hipertfrofni i keloidni.. ne pomaze mi....Da ne duljim vise nakon 80 ucinjenih terapija razlicitih sastava moj prst je ostao skvrcen, boli..desnjak sam, daktilograf po struci, upravni referent... drugi posao ne znam raditi... sada vec skoro god. dana ne radim, brojne aktivnosti au mi onemogucene.... ne mogu s rukom normalno raditi i sve mi pada jer su mi misici oslabljeli. 

Prema vasem misljenju dali imam osnovu za tuzbu?

 

Hvala svima koji se ukljuce

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odgovor na ovo pitanje mora dati vještak medicinske struke. Predlažem da svu svoju dokumentaciju date na uvid vještaku, da Vam on kaže je li bilo nesavjesnog liječenja na strani liječnika, odnosno je li bilo medicinske pogreške zbog koje biste imali pravo na naknadu štete bilo od liječnika, bilo od bolnice u kojoj liječnik radi. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija