kresimir51 objavljeno: 5. studeni 2019. Dijeli objavljeno: 5. studeni 2019. Imam pitanje za sve sudionike prometa : Naime 2015 g otuđeno mi je vozilo ,s time da je nakon 10 dana nađeno na Tomislavom trgu ,5 dana je stajalo u 1 zoni , pozvana je policija koja pravi uviđaj ,jer vozilo je bilo razbijeno i nepokretno i prijavljeno otuđenje ,ali kazne Zagrebparkinga uredno su stavljane pod brisač. Dobio sam zapislik o krim .obradi. Nakon nekog vremena kao vlasnik vozila dobivam ovrhu od Javnog bilježnika ,na koju se žalim ,i počinje građanska parnica sa Zagreb parkingom , naravno šaljem im potvrdu VII Pu da je vozilo bilo ukradeno ,uz potvrdu i krim. zapisnik. Na pripremnom ročištu vježbenica se iznenadila da postoji potvrda o otuđenosti, prilažem potvrdu i mislim tu je kraj, ali sudkinja unatoč potvrdi utvrđuje ,da ipak auto nije ukraden jer nema krim. zapisnika i naravno kriv sam, Zagrebparkingu sam poslao na mail ,2016 g ,potvrdu i krim .zapisnik koji su zatajili , žalba na Županijski sud i naravno opet sam kriv i moram platiti oko 7000 kn jer ipak je to prva zona, pitam se dali su me izigrali sudkinja ,na Općinskom sudu u Zagrebu ,sudac Županijski sud u Zagrebu i sve je bilo gotovo u roku od 4 mjeseca. Molim pomoć savjet ,niti kriv ,niti dužan, a ovrha kuca na vrata, Zahvalan na svakom savjetu kaj dalje ??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2019. Iskoristili ste raspoložive pravne lijekove, tako da je oni imaju ovršnu ispravu u odnosu na Vas i sigurno će se pokušati naplatiti. Bilo bi zanimljivo vidjeti obrazloženja tih odluka, odnosno bez toga je teško nešto više komentirati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kresimir51 odgovoreno: 5. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2019. dali ustavna tužba ,ili izjava o nedopuštenoj ovrsi zaustavlja ovrhu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2019. prije 2 sati , kresimir51 je napisao: dali ustavna tužba ,ili izjava o nedopuštenoj ovrsi zaustavlja ovrhu Ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.