Tamara▪︎ objavljeno: 5. studeni 2019. Dijeli objavljeno: 5. studeni 2019. 27.9. moja kcerka je nakon zavrsetka nastave stajala na autobusnoj stanici sa prijateljicom koja je u ruci drzala mobitel. Kcer se pocesljala po kosi i nenamjerno srusila mobitel koji je pao i razbio se. Moram napomenuti da je mobitelu bio vec prije razbijen ekran. Nakon pada mobitel je i dalje radio. Otisle su svaka svojoj kuci i drugi dan su pocele poruke,trazila je da platimo pola za popravak. Kad sam joj rekla da je mobitel vec bio razbijen rekla je da ce platiti sama. Mjesec dana se o tome nije pricalo. Sad mi salje poruku da trazi opet pola jer mobitel sad jedva radi. A koliko sam shvatila u meduvremenu je pukla i straznja strana mobitela. Prijeti policijom jer je moja duznost platiti za ostecivanje privatne imovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 5. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2019. Može samo privatno tužiti, jer oštećenje imovine koje se prijavljuje policiji mora biti namjerno (npr. da je kćerka uzela mobitel i namjerno ga razbila bacanjem na pod ili sl.), pa tu nema što prijaviti. Ruby_Danderfluff i Tamara▪︎ 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.