ren111 objavljeno: 6. studeni 2019. objavljeno: 6. studeni 2019. Pozdrav, da li je poslodavac dužan isplatiti proviziju ako sam bila na bolovanju cijeli mjesec, a provizija mi ovisi o timu kojeg vodim? hvala Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 6. studeni 2019. odgovoreno: 6. studeni 2019. Je li Vam isplaćena umanjena plaća u iznosu od 70 posto osnovice, a koja je utvrđena temeljem prosječne neto plaće u razdoblju od 6 mjeseci prije bolovanja? Citiraj
ren111 odgovoreno: 6. studeni 2019. Autor odgovoreno: 6. studeni 2019. Da, samo je prosjek bio u bruto, ne u netu. Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 6. studeni 2019. odgovoreno: 6. studeni 2019. Po meni, nije dužan, jer niste radili, niste vodili svoj tim. No možda to pitanje poslodavac ima regulirano kroz pravilnik o radu. Citiraj
ren111 odgovoreno: 7. studeni 2019. Autor odgovoreno: 7. studeni 2019. Hvala, u pravilniku o radu nije definirana ta stavka. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.