Jump to content

Problemi s obvezama prema autoškoli


Lence

Preporučene objave

Poštovani,

 

Upisala sam autoškolu sredinom 9.mjeseca, prošla liječnički, odslušala predavanja iz propisa (14 od minimalnih 30 sati), položila ispit iz propisa od prve, odslušala predavanja iz prve pomoći, položila ispit iz prve pomoći od prve, uredno sve to platila, platila 2 rate autoškoli za rujan i listopad (upisano na 8rata).

Sada sam krenula na vožnju i odvozila 12 sati, i odjednom mi prekidaju vožnju uz napomenu da nemogu uopće krenuti sa satima vožnje dok ne otplatim minimalno pola cjelokupnog iznosa za autoškolu.

Naravno da nitko nije kriv za taj propust jer se svi ograđuju, i naravno da to nigdje niti jednom rečenicom nije navedeno u ugovoru.

Što mogu poduzeti i kako se postaviti prema nastaloj situaciji, imam li pravo išta zahtjevati zbog tog propusta, da me puste da nastavim sa vožnjom i sl.?

O tužbi niti ne razmišljam jer uz fakultet jedva sam nekako i upisala vozački.

I da napomenem samo, instruktorica vožnje s kojom sam krenula je vrlo bezobrazna, nepažljiva i neodgovorna, ne zamara se s time da mi objasni išta, sve što pitam odgovor dobijem ''shvatiti ćeš, ako ne shvatiš nisi za vozača''.

Izrazila sam želju za promjenom instruktora vožnje i u roku 2 dana su mi pauzirali vožnju zbog eto navedenog razloga koji niti je spomenut niti u ugovoru naveden, te si mislim da je to čak i zbog moje želje za promjenom instruktora.

 

 

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći i odgovru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija