Mucko objavljeno: 13. studeni 2019. Dijeli objavljeno: 13. studeni 2019. 1. Imam na ponudi neko zemljište oko 2 hektara . E sad u teretovnici ima vlasnik zabilježbu od banke , i ne plaća kredit to znam . Da li se to može kupiti ? Ako da kako to ide i sta sve treba ? 2. Također isto imam na ponudi zemljište na kojemu je teret od porezne . Muž od žene je bio vlasnik . On je umro . Sad je njegova žena vlasnik i ona bi to prodala . Koji je tu postupak ? Novci idu porezni za vrijednost nekretnine ili ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivistipe odgovoreno: 13. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. Prodavatelj nek prvo rješi teret, u protivnom ćete ostat bez novca i nekretnine! To vam je mačak u vreči. Ruby_Danderfluff i Mucko 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mucko odgovoreno: 13. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. Bas i ne vjerujem da budu prodavatelji riješili Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 13. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. Prije 20 minuta, Mucko je napisao: Bas i ne vjerujem da budu prodavatelji riješili Kupoprodaju možete sklopiti neovisno o upisanom teretu, no prije toga prikupite informaciju o visini duga i za isti umanjite kupoprodajnu cijenu, tako da dug izmirite upravo Vi. Ruby_Danderfluff 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mucko odgovoreno: 13. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. Prije 45 minuta, Matrix je napisao: Kupoprodaju možete sklopiti neovisno o upisanom teretu, no prije toga prikupite informaciju o visini duga i za isti umanjite kupoprodajnu cijenu, tako da dug izmirite upravo Vi. Veći je problem da su ti dugovi po 100.000 kn i vise . U prvom slučaju je preko 100.000€ Dug prema banci . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 13. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. prije 4 sati , Mucko je napisao: Veći je problem da su ti dugovi po 100.000 kn i vise . U prvom slučaju je preko 100.000€ Dug prema banci . Zabilježba tereta ne mora odgovarati stvarnoj vrijednosti duga, odnosno dug može biti i veći i manji od te zabilježbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mucko odgovoreno: 13. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. Prije 28 minuta, Borbena7 je napisao: Zabilježba tereta ne mora odgovarati stvarnoj vrijednosti duga, odnosno dug može biti i veći i manji od te zabilježbe. da znam ali nisu prevelika odstupanja od te cifre to znam jer su mi ti ljudi rekli koliko su dužni . Ovaj koji prodaje , a ima zabilježbu od banke vjerovatno bude na prodaju jer se vodi spor na sudu . Sad je samo pitanje kada bude dražba . danas zvao poreznu i rekli mi da moram njima uplatiti vrijednost nekretnine . Normalno koliko porezna procijeni toliko im kao uplatim i oni brišu zabilježbu sa te čestice . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 13. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. Prije 1 minutu, Mucko je napisao: Ovaj koji prodaje , a ima zabilježbu od banke vjerovatno bude na prodaju jer se vodi spor na sudu . Sad je samo pitanje kada bude dražba Svakako provjerite i sudske troškove u tom postupku, jer oni s obzirom na vrijednost predmeta spora znaju postići poprilične iznose. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mucko odgovoreno: 13. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2019. Prije 34 minuta, Borbena7 je napisao: Svakako provjerite i sudske troškove u tom postupku, jer oni s obzirom na vrijednost predmeta spora znaju postići poprilične iznose. To mi je najbolje kada bude dražba , samo je pitanje kada bude , jer se spor vodi 5 godina . Neznam jel se može dogovoriti s bankom da otkupim njihov dug u vrijednost toga zemljišta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.