Chane objavljeno: 16. studeni 2019. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2019. Pozdrav svima, Obzirom da sam dobio ovrhu od A1 na koju sam javnom biljezniku pravovremeno predao zalbu i pisani trag kako je racun za koji me se tereti otpisan, dobio sam informaciju kako cu vrlo vjerovatno biti pozvan na sud da se izjasnim oko slucaja. Smatram da je slucaj vrlo jednostavan i da se mogu sam braniti, ali s obzirom na to da sam svojevremeno gubio dosta vremena i zivaca i svojom dobrom voljom nisam prigovor gurao dalje na HAKOM, u sebi imam veliku dozu inata zbog koje zelim angazirati odvjetnika kako bi A1 i njega platio. Zanima me koja je tu procedura, dal trebam sam traziti odvjetnika ili mi drzava sama treba dodjeliti na zahtjev? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 16. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2019. prije 1 sat, Chane je napisao: Zanima me koja je tu procedura, dal trebam sam traziti odvjetnika ili mi drzava sama treba dodjeliti na zahtjev? Sami si tražite i birate odvjetnika, također sami ga plaćate, a ukoliko uspijete u postupku druga strana Vam je dužna podmiriti troškove koji su bili potrebni u postupku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Chane odgovoreno: 16. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2019. Zanimljivo, ja sam mislio da trosak snosim tek u trenutku ako izgubim slucaj. Dal mogu dobiti nekakav tip odstete ukoliko dobijem spor obzirom na nepotrebno utroseno vrijeme, a privremeno i novac? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 16. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2019. Prije 15 minuta, Chane je napisao: ja sam mislio da trosak snosim tek u trenutku ako izgubim slucaj. Nitko Vas neće besplatno zastupati. Prije 16 minuta, Chane je napisao: Dal mogu dobiti nekakav tip odstete ukoliko dobijem spor obzirom na nepotrebno utroseno vrijeme, a privremeno i novac? Prvo povodom prigovora morate dokazati svoje tvrdnje u postupku tj. uspjeti u sporu. Ukoliko ovrhovoditelj nakon Vašeg prigovora nije povukao ovršni prijedlog, tada smatram da imaju nekakvih dokaza i da postupak neće biti baš tako jednostavan kako Vi mislite. A nakon toga, sve da i uspijete u tom postupku povodom prigovora, bojim se da naknada štete ne bi imala nikakvog smisla, više bi imali troškova nego koristi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.