Jump to content

Posjedovanje jointa, prvi prekršaj


filip1980

Preporučene objave

Policajac u civilu me ulovio dok sam pušio joint, pri samom kraju. Joint oduzet, izdan prekršajni nalog i dvije uplatnice, 5000 kn plus 500 kn troškovi utvrđivanja prekršaja, a ako platim u roku 8 dana onda plaćam 2/3 iznosa od 5000 kn plus 500 kn.

Da li odmah platiti ili se žaliti jer je prvi prekršaj? Što mogu očekivati od žalbe? Ako platim odmah, da li to svejedno ide dalje na sud pa će mi doma doći nešto od suda pa ću imati još posla ili neće ništa doći?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I to je prekrsaj za 5000 kn kazne.Znam da te strah ali ja sigurno nebi nista platio.N3k dignu optuzni prijedlog pa.da vidimo sto ti se stavlja na teret. Nisi pusio joint vec duhan u papiricu oblika jointa.Moraju dokazati da se radi o jointu.Posto si bio na kraju nema.tu nikakve droge vec eventualno tragova droge .Posjedovanje tragova droge nije ni prekrsajno ni kazneno djelo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tonybaraba, napravit ćeš čovjeku problem i molim te da to ne radiš. Izdan mu je prekršajni nalog, pa se može ili žaliti ili prihvatiti i platiti kaznu, nema nikakvog prekršajnog naloga.

A što se tiče droge i tragova, može se tražiti vještačenje, ali će bilo kakav pozitivan rezultat potvrditi osuđujuću presudu, a još će morati platiti i troškove vještačenja, koji u nekom slučaju mogu biti skoro kao minimalna kazna. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija