Jump to content

Naknada stete zbog povrede prava osobnosti


SANJINR

Preporučene objave

Naime podnesao sam tuzbe protiv bivse supruge s kojm sam razvden 8 godina medjitim u tom periodu pocela je koristiti narkotike te sam ju prijavio czss itd i po tom pitanju imamo parnicu.Nakon toga na drustvenpj mrezi stavila je moju sliku te njena majka i ona izmisljale su svakave gluposti o meni pri tom me vredjajuci blateci te se u pricu ukljucilo podosta njihovih prijatelja.Poslikao sam objabe i podnesao zahtjev za naknadu stet za povredu prava osobnosti ono sto mene zanima je koliko se krecu svote koje sud moze dosuditi???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čekajte hoće li sud presuditi u Vašu korist glede kaznene odgovornosti obje. 

Da ste političar, sudac ili državni dužnosnik, mogli biste potraživati naknadu štete u iznosu od oko 50.000,00 kn. No kako pretpostavljam da niste ništa od navedenog, vjerujem da su dosuđivani iznosi manji, oko 15.000-20.000,00 kn.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa vjerujem da ce presuditi jer je blacenje uvrede svakojake i optuzbe sve je to bilo na javnao dakle vidio je svaki korisnik drustvene mreze.Tako smo i trazili od jedne 25000kn od druge 15000kn s tim da cu i od druge povecati pa sto dosude dosude.Odv mi kaze da bi sa vjestacenjem odnosno nalazom psihologa ili psihijatra da me to sve potreslo sto i je odsteta bila veca medjutim u isto vrijeme vodim spor sa bivsom suprugom u skrbnistvu nad maloljetnom kcerkom pa me zanima dali bi mi eventualni nalaz od psih u kojem bi recimo pisalo da sam imao nesanice da sam bio razdrazljiv itd itd bio ikakva otegotna okolnost u borbi za skrbnistvo???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija