Jump to content

Zamp


Jack_hr

Preporučene objave

Pozdrav, imao sam kafic registriran na firmu (j.d.o.o) nisam prijavio zamp jer nisam ni znao da to moram imati. Nakon par mjeseci je došao kontrolor ostavio zapisnik da nemamo zamp i isti dan sam ga odmah prijavio sa datumom otvaranja kafića, računi su došli od tog datuma i nastavili dolaziti. Kafic nije mogao opstat pa nisam platio ni jedan račun i zatvorio sam kafic i prodao sam firmu koja će ubrzo u stečaj. Prije mjesec dana mi je došlo preporučeno na moju kućnu adresu da se pojavim na suđenju u Zagrebu vezano za zamp, posto je na papiru pisalo ako se ne pojavim da će biti sud bez mene mislio sam da će samo staviti neku kaznu na firmu posto nisam i Zagreba nisam tako ni došao. Međutim stiže opet preporučeno pismo sa sličnom stvari. Zašto to dolazi na moju adresu a ne na adresu firme mogu li ja odgovarati za to kao osoba? I moram li se pojaviti na tom suđenju? Na slici je prikazan poziv. Bio bi vam zahvalan na bilo kakvih pomoći. Lp

BAA98BBF-15DF-4158-BA7F-15A64C1680DF.jpeg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obrana se može odnositi bilo na poricanje prekršaja (što ne možete), bilo na osporavanje kazne, što možete: u obrani napišete da se kajete, da niste znali (iako Vas to ne ispričava), da ste u teškoj materijalnoj situaciji, da su Vam prihodi takvi i takvi, da ste j.d.o.o. ustupili i da je u postupku stečaja, itd.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija