king7 objavljeno: 28. studeni 2019. Dijeli objavljeno: 28. studeni 2019. Pozdrav Supruga je podnijela za razvod. Imamo dijete od 18 mjeseci. Dijete je kod mene. Supruga ima psihickih problema i ne smijem joj dati dijete da ga nosi. Iz centra kazu da oni mogu donijeti privremenu odluku da ona nosi dijete. Ja samo pitam sta ako ja ne postujem tu odluku jer zaista joj ne smijem dati dijete jer postoji velika sansa da ce mu nauditi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2019. Ne možete silom braniti provođenje odluke, imate pravo na žalbu. Temeljem čega tvrdite da je majka opasna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
king7 odgovoreno: 28. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2019. Dok smo bili zajedno skroz se neadekvatno ponasala sa bebom konstantno je neko morao biti da nadzire. Imala je ozbiljne epizode totalnog bunila i na momente agresivnog ponasanja. Vec se godinu lijeci u centru za mentalno zdravlje kod psihijatra ide. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2019. U tom slučaju je stručnjak, specijalista upoznat sa svim okolnostima, a samim tim i CZSS ima dovoljno izvora informacija za svoje daljnje postupanje. Pokušajte surađivati, jer CZSS se ne bi upuštao u ovakve radnje da nema osnove za njih tj. da nisu u interesu Vašeg djeteta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
king7 odgovoreno: 28. studeni 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2019. Hvala na odgovorima. Suradjujem ja i oni su upoznati sa svim okolnostima. Nisu oni jos donijeli nikakvu odluku. Medjutim rekli su mi da bi mogli donijeti. Ja se pitam sta uciniti ako oni donesu takvu neku odluku da ona moze nositi dijete jer ja znam sa sigurnoscu da je to katastrofalno za bebu. Naravno da bih se zalio ali na kraju ako i to ne bi uspjelo kakve posljedice su za mene ako ne bih mogao ispostovati njihovu privremenu odluku. Sa suprugom je nemoguc bilo kakav dogovor jer ona ima neke svoje vizije i nikako ne razmislja u pravcu dobrobiti za bebu itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. studeni 2019. Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2019. , king7 je napisao: Ja se pitam sta uciniti ako oni donesu takvu neku odluku da ona moze nositi dijete jer ja znam sa sigurnoscu da je to katastrofalno za bebu. Možete li malo pojasniti, što mislite pod ovim ˝da ona može nositi dijete˝? I u kojoj fazi Vam je postupak razvoda braka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.