sompompir objavljeno: 2. prosinac 2019. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2019. Jedna obitelj u bližem susjedstvu ima psa terijera koji povremeno pobjegne ili ga oni puste da hoda naseljem bez nadzora i bez brnjice. Nikad nisam vidio da tog psa itko izvodi u šetnju. Ponekad laje i cvili satima, često u doba kad ljudi spavaju. Neki dan je našao rupu u živici, ušao u moje dvorište i zaklao koku koju sam imao kao ljubimca. I prije toga sam zatekao tog istog psa kako ubija mačiće po susjedstvu. Ne očekujem odštete niti bih se upuštao u sudske sporove, samo bih molio da me neko posavjetuje kako da tome stanem na kraj. Kome se žaliti, kome prijaviti? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stradivari odgovoreno: 2. prosinac 2019. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2019. Tu ima prekršaja iz čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira. Možete prijaviti policiji kad je bez nadzora (možete biti i anonimni). A možete još dodatno uputiti mail veterinarskoj inspekciji... Ruby_Danderfluff 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 2. prosinac 2019. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2019. Može i komunalnom redaru Ruby_Danderfluff 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.