sompompir 0 Objavljeno u prosinac 2, 2019 Podijeli Objavljeno u prosinac 2, 2019 Jedna obitelj u bližem susjedstvu ima psa terijera koji povremeno pobjegne ili ga oni puste da hoda naseljem bez nadzora i bez brnjice. Nikad nisam vidio da tog psa itko izvodi u šetnju. Ponekad laje i cvili satima, često u doba kad ljudi spavaju. Neki dan je našao rupu u živici, ušao u moje dvorište i zaklao koku koju sam imao kao ljubimca. I prije toga sam zatekao tog istog psa kako ubija mačiće po susjedstvu. Ne očekujem odštete niti bih se upuštao u sudske sporove, samo bih molio da me neko posavjetuje kako da tome stanem na kraj. Kome se žaliti, kome prijaviti? Hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
stradivari 90 objavljeno prosinac 2, 2019 Podijeli objavljeno prosinac 2, 2019 Tu ima prekršaja iz čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira. Možete prijaviti policiji kad je bez nadzora (možete biti i anonimni). A možete još dodatno uputiti mail veterinarskoj inspekciji... Ruby_Danderfluff je reagirao na to 1 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1653 objavljeno prosinac 2, 2019 Podijeli objavljeno prosinac 2, 2019 Može i komunalnom redaru Ruby_Danderfluff je reagirao na to 1 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.