Jump to content

Prijetnja advokatima


polajne11

Preporučene objave

Molim za savjet: moja nova djelatnica,nastojala me na sve moguće načine zavoditi.Istina dopadamo se obostrano.Tako da sam ju mailom pozvao na kavu,gdje smo ugodno pričali.Kaže da je zauzeta,tako da se distancirao od nje.Ona je nastavila pokazivati interes zavodnički.Tako a sam poslao mail dase ađemo na kavi i eventualno da uzmem apartman.Drugi dan nije došla na posao i traži da joj odmah isplatim za rad čitav mjesec,iako je radila samo jedan tjedan.I da če obavijestiti svoje avokate.Zanima me kakve mogu imati posljedice radi poslanog maila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste oženjeni, onda posljedice od svoje gospođe. Inače, Vi biste bili žrtva kaznenog djela iznude od strane Vaše djelatnice, pa predlažem da ju obavijestite da ćete je prijaviti policiji zbog iznude i da odustane (pretpostavljam da Vam je prijetila nekim zlom ako joj ne isplatite cijeli mjesec plaće). Međutim, ako ste djelatnicu spolno uznemiravali ili se nametljivo ponašali, tada se možete bojati kaznene prijave. Međutim, teško je ocijeniti kako ste se ponašali samo iz Vašeg opisa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stvarno,prijeti se da će pokazati 2 maila mojoj kčerki.Troši radi autoimune bolesti drogu ,3 x na dan,tako da sam joj rekao nakon prijetnje  ,da ne bi smjela voziti auto i obavljati takav posao.Da će možda nekoga zanimati,kako zavodi drogirana....Osim prijedloga za iznajmljivanje stana nije bilo spolnog uznemiravanja.Izvinuo sam se ,ali to njoj nije dovoljno...Prema ugovoru moram platiti za rad 1 u mjesecu ,a ona traži za 7 dana rada ,odmah plaču....

 

U stvari, napisao sam u poruci,da popijemo čaj u kafiću i kada je odgovorila sa OK,da vidim kako ona kuha čaj ,da ću uzeti  apartman.Tu nije bilo spolnog uznemiravanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija