Dato 0 Objavljeno u prosinac 11, 2019 Podijeli Objavljeno u prosinac 11, 2019 Poštovani, molim vas savjet odakle početi i koja su moja prava za razvod braka,jer brak više ne ide. Zaposlena sam majka dvoje djece u dobi 9 i 3 godine. Živimo u kući njegovih roditelja, kat ispod. Ja i djeca bi isli u podstanare. Kako se određuje visina alimentacije? I mogu li prije postupka razvoda odseliti s djecom? Odselili bi u mjesto 3 kilometra udaljenosti od sadašnje adrese, i tu su djeci vrtić i škola. Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1841 objavljeno prosinac 11, 2019 Podijeli objavljeno prosinac 11, 2019 Bračni drugovi koji imaju zajedničku maloljetnu djecu dužni su prije pokretanja sudskog postupka za razvod braka, sudjelovati u postupku obveznog savjetovanja koje provodi CZSS, tako da Vam je prava radnja da se obratite njima. Alimentacija bi za dijete do 6 godina iznosila 17% prosječne plaće tj. 1.061 kn, a za dijete od 7 do 12 godina 20% prosječne plaće tj. 1.248 kn, naravno osim ako djeca nemaju nekakve posebne potrebe kao npr. zdravstvene probleme i slično, tada bi ovi iznosi mogli biti i veći. Možete odseliti, ali otac mora biti upoznat sa tom informacijom. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.