J.Manga objavljeno: 12. prosinac 2019. objavljeno: 12. prosinac 2019. Pozdrav, oštećeno mi je vozilo na javnoj površini, ima 1000 eura štete. Pozvao sam policiju i predao im komadiće koji su bili pokraj vozila, vjerojatno od drugog vozila koje je napravilo štetu. Slikali su oštećenje i bacili te djelove u smeće. Postoji objekt koji iz daljine snima taj dio di se vozilo nalazilo. Zatrazio sam pregled te snimke, rekli su da se to nemoze vidjet i otišli. Poslije sam zvao i ipak su tražili snimku od 20 sati koliko je vozilo bilo tu i koju sad nitko ne želi pregledati jer za to nemaju vremena. A meni to nije dopušteno jer je to KAZNENO DJELO. Pa mi recite šta mi je kao građaninu apsurdistana sad za napraviti? Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 12. prosinac 2019. odgovoreno: 12. prosinac 2019. Uložite pritužbu na policijsko postupanje. Citiraj
drot13 odgovoreno: 12. prosinac 2019. odgovoreno: 12. prosinac 2019. I otići u tu postaju da vidiš u čemu je problem (da snimka ne bi bila obrisana dok dobiješ odgovor na pritužbu). Citiraj
stradivari odgovoreno: 13. prosinac 2019. odgovoreno: 13. prosinac 2019. ps. snimke se obično čuvaju do 7 dana od događaja Citiraj
J.Manga odgovoreno: 19. prosinac 2019. Autor odgovoreno: 19. prosinac 2019. Sve rješeno uz puno truda. Hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.