aleksandar93 objavljeno: 21. prosinac 2019. Dijeli objavljeno: 21. prosinac 2019. Dobar dan svima. Osim registra stvarnih vlasnika da li ima još nešto što se treba napraviti za doo- e do kraja godine? Hvala i lp. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MsBourne odgovoreno: 21. prosinac 2019. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2019. Nista drugo sto se vas kao vlasnika tice, a za sve ostalo pitajte svog knjigovodju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aleksandar93 odgovoreno: 21. prosinac 2019. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2019. Hvala na odgovoru. Nemam knjigovođu jer je doo u likvidaciji već duže vrijeme. I za ovaj registar sam saznao preko novina. Zato pitam da li se može predahnuti do kraja godine. 😀 Da li ima neki site ili newsletter gdje se mogu saznati sve te promjene ili se gleda site porezne i fine? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BRKICA00 odgovoreno: 21. prosinac 2019. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2019. prije 1 sat, aleksandar93 je napisao: Hvala na odgovoru. Nemam knjigovođu jer je doo u likvidaciji već duže vrijeme. I za ovaj registar sam saznao preko novina. Zato pitam da li se može predahnuti do kraja godine. 😀 Da li ima neki site ili newsletter gdje se mogu saznati sve te promjene ili se gleda site porezne i fine? Hvala Na FININIM i stranicama porezne. To u Hrvatskoj ne postoji i neće tako skoro. Sve informacije čini mi se da ćete saznati iz novina prije nego sa stranica institucija. MsBourne, drot13 i Ruby_Danderfluff 1 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.