Utrina 0 Objavljeno u siječanj 2, 2020 Podijeli Objavljeno u siječanj 2, 2020 Postovani, drzavljanin sam Republike Srbije, oženjen sam u RH, supruga je Hrvatica. U braku smo 3 godine i 3 mjeseca. Imam odobren privremeni boravak u svrhu spajanja obitelji na 5 godina, od početka braka. Zaposlen sam za stalno u RH. Imam li pravo zatražiti stalni boravak sad u ovom trenu nakon 3 godine i 3 mjeseca privremenog, s obirom da namjeravam ostati, živjeti i raditi u RH? Hvala. Lp Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1611 objavljeno siječanj 2, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 2, 2020 Tek nakon 5 godina privremenog boravka. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Utrina 0 objavljeno siječanj 2, 2020 Autor Podijeli objavljeno siječanj 2, 2020 Hvala. Imam li pravo na samostalni boravak nakon 4 godine? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sivko 1611 objavljeno siječanj 2, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 2, 2020 Imaš pravo tražit. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ggaspari 1 objavljeno siječanj 14, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 14, 2020 nakon 5 godina moja supruga ( strankinja) je tražila staln bor. , dobila boravak za godinu dana i predala dokumentaciju za stalni, U slučaju da procedura ne bude gotova do isteka boravka, opet privremeni na godinu dana itd itd nažalost hrvatska ima stotinu tisuća stranaca koji jedva čekaju ostati ovdje i zbog doga procedura je dosta stroga ( ovo je naravno i nažalost sarkazam) Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.