Jump to content

Kazneno pravo


Dragan125

Preporučene objave

Postoji mogućnost uvjetne kazne za ova kaznena djela, iako u svjetlu sadašnjih događaja u Splitu, postoji velika šansa da će se stavovi sudova mijenjati i pooštravati i glede nezakonitog držanja oružja i glede upotrebe istoga u ovakve svrhe. 

Međutim, s obzirom da ne znamo okolnosti slučaja, moguće je i da optužba bude glasila "pokušaj ubojstva", a tada je šansa za mogućnost uvjetne osude daleko manja. U svakom slučaju, okrivljenici u kaznenom postupku, čak i ako nemaju pravo na branitelja po službenoj dužnosti, uvijek imaju pravo na tzv. "siromaškog branitelja", neka traži da mu se takav postavi, ili barem neka od nekoga odvjetnika koji će mu pogledati dokumentaciju traži jednokratni pravni savjet kako da se postavi, jer će se njegovo djelo tretirati i više nego ozbiljno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imam sanse za uslovnu kaznu posto sam izmirio stetu i ovaj je odustao od privatne tuzbe  i potpisao da me nece sudski goniti .znaci ostaje samo tuzba po sluzbenoj duznosti.priznao sam  i nemam advokata koliki ce biti sudski troskovi volio bih znati kakva je praksa u tom slucajevima  tuzba je opce opasna radnja i dovodjenje u opasnost

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija