Jump to content

Smrad zbog septicke jame


delpiero10

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Posto imam problema sa kaficem koji se nalazi u podrumu kuce (sa bukom, dernjavom, muzikom u zivo i opcenito muzikom, sa parkinzima, sa septickom jamom) gdje je kuca podijeljena na 2 dijela izmedju clanova obitelji, vlasnik tj. najmodavac kafica je spojio i taj kafic prije 20tak godina i na septicku jamu koja ima neku svoju pumpu koja kad se pokrene pocne smrditi u mojoj kuci, i u kuci od dva susjeda jer su sva 3 vodomjera od 3 kuce u jednom sahtu. Posto razgovori sa vlasnikom kafica (najmodavcem, doticnim clanom obitelji) nemaju nikakvog smisla jer se to vec dogadja godinama i on nista ne poduzima, mene zanima kome se treba obratiti i kako najbolje prijaviti te neugodne mirise. Posto sam vec razgovarao sa vodoopskrbom u svojem gradu i oni nemaju nadleznost uci na privatan posjed i raditi insepkciju, oni su mi rekli da prijavim vodnom inspektoratu. Posto moj grad spada pod zagrebacku zupaniju mozete li mi reci kome tocno prijaviti, i na koji nacin? Da li je dovoljno poslati mail, ili pak preporucenom postom? Posto pratim dosta tema vezana za buku kafica vidio sam da ste vec predlagali da se salje kada se ulazi u komunikaciju sa drzavnim sluzbama preporucena posta, ali ja bih htio da sto brze oni izadju na teren tako da ne znam koji je nacin najbolji.

Mogu ja poslati i mail-om, ali i koji dan kasnije i preporucenom postom. Imam podrsku i ove dvije susjedne kuce, koji stoje iza moje prijave, samo da i to naglasim.

Hvala unaprijed!

lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uz to, dodatno možda ne bi bilo loše obavijestiti i komunalnog redara, tko zna što oni rade i smije li se to...

Načelno, ima službi koje ne čitaju mailove tjednima, ali sad sve manje, tako da mail isto funkcionira, preporučena pošta je samo Vama da Vam ostane dokaz da je to netko zaista i zaprimio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav,

Hvala na odgovoru. Onda cu prije slanja ili mailova ili preporucene poste otici uzivo i popricati sa komunalnim redarstvom. Ako i oni nemaju nadleznost, a ja mislim da vrlo vjerovatno nece imati, mozete li mi reci na koje adrese saljem preporucenom postom svoju prijavu, tj. na koje mail adrese saljem mail?

Hvala!

lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav,

 

Ne vidim mail adresu od vodne inspekcije pa cu onda slati preporucenom postom.

Na koji od ova 3 odjela da adresiram postu?

SEKTOR DRŽAVNE VODOPRAVNE INSPEKCIJE, INSPEKCIJE ELEKTROENERGETIKE, TOPLINARSTVA, UGLJIKOVODIKA I GEOTERMALNIH VODA ZA ENERGETSKE SVRHE
Antonije Vasilj – načelnik sektora, glavni državni vodopravni inspektor
Šubićeva 29, 10 000 Zagreb
Tel: 01/23 75 100

Služba državne vodopravne inspekcije
Tea Markoč – voditeljica službe
Šubićeva 29, 10 000 Zagreb
Tel: 01/23 75 100

Odjel za Savu
Za područje Grada Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Bjelovarsko-bilogorske (dio koji se nalazi u podslivu Save), Koprivničko-križevačke (dio koji se nalazi u podslivu Save) i Vukovarsko-srijemske županije (dio koji se nalazi u podslivu Save)

Snježana Foretić – voditeljica odjela
Šubićeva 29, 10 000 Zagreb
Tel: 01/23 75 100

 

Hvala unaprijed!

lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija