Jump to content

Obavjest o počinjenju prekršaja


Tutlek

Preporučene objave

Pozdrav svima na forumu !

Danas sam dobio u vidu preporuke od grada tj. prometnog redara Obavjest o počinjenju prekršaja pismo sa povratnicom u kojem stoji da sam u 10-tom mjesecu 2017. parkirao ipred jednog trgovackog centra na mjesto za invalide buduči da nikad to ne radim i da znam otiči 100-200m tražeci parking samo da ne stanem na mjesto za invalide jer postujem ljude te kategorije i masu puta sam se svađao sa onima koji se parkiraju na nogostup baš radi toga prolaska invalida i majki sa kolicima ali to sad nije tema ovog. Dakle nude mi da platim 350kn u roku od tri dana i da im dostavim potvrdu u uplati jer ako ne da če pokrenit prekršajni postupak. Na kraju dopisa piše : " Napominjemo da prekršajni postupak protiv Vas , u ovom trenutku još nije pokrenut , te protiv ove obavjesti ne možete podnosit pravne ljekove.

Buni me godina 2017 sada je 2020. Neznam opće što da radim ići kod prometnog redara tražit uvid pustit sve to pa šta bude nisam pametan u svezi toga pa molim mišljenje pravno potkovanijih cjenjenih članova ovog foruma.U dopisu nisu podastrali nikakve dokaze samo navode tako da neznam bitno da je poslana uplatnica a sami kažu nemožeš se žalit?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na obavijest nema mogućnosti žalbe, ali možeš poslati svoje podatke, pa ćeš dobiti prekršajni nalog na koji ćeš se moći žaliti.

I da, malo je čudno da je toliki protek vremena, obično parkiranja ne čekaju toliko dugo.

Možeš otići do njih i vidjeti o čemu se radi, možda je greška u upisivanju reg. pločice ili nešto slično...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija