Jump to content

Tužba autoosiguravajuće kuće


erinerin

Preporučene objave

Sava osiguranje odbija isplatiti štetu nastalu u prometnoj nezgodi. Slijedeći korak mi je tužba nadležnom sudu. Zanima me koja je procedura kod popravka automobila? Ja sad o svom trošku popravljam i onda na sudu tražim naknadu točno navedenu na računu? Ili ipak sud određuje koliki je iznos štete neovisno o tome kod koga sam ja i za koliko popravila automobil? Također me zanima imam li ja pravo tražiti od Save da mi dostave fotografije od procjenitelja (da ne bi poslije na sudu bilo da fotografije proguta mrak).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaprimili su europsko izvješće, potpisane izjave mene i krivca nezgode, fotografije s mjesta nezgode i zaključili da šteta na mom automobilu ne odgovara "priloženoj dokumentaciji i opisu nezgode". Uložila sam pritužbu na utemeljeni odgovor. Njihov odgovor je bio praktički identičan, samo su malo drugačije presložili riječi. Pri tom su još i prekršili rok od 15 dana za odgovor na moj prigovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U slučaju da je krivac nezgode naknadno (nakon potpisivanja izjave koja je u skladu s mojim zahtjevom za odštetu), odlučio promijeniti priču. Je li on mogao uložiti nekakav prigovor (na prijavljenu štetu)? I ako je bilo kako naknadno reagirao, bih li ja o tome morala biti upoznata od strane osiguravajućeg društva?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija