gianna 0 Objavljeno u siječanj 21, 2020 Podijeli Objavljeno u siječanj 21, 2020 (uređeno) Naime suprug i ja zivimo u mom stanu,iz prvog braka imam kcer koja ne komunicira samnom,kako da osiguram supruga da nema problema u stanu u slucaju da se nesto desi,on je jedini covjek koji mi pomaze,nisam bolesna pitam samo za informaciju,hvala,treba li mozda sastavit neku oporuku i kakvu,naravno ona je moj krajnji nasljednik naposljetku Uređeno siječanj 21, 2020 od gianna Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1898 objavljeno siječanj 21, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 Da li Vi želite da Vas naslijedi kći ili ne? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno siječanj 21, 2020 Autor Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 (uređeno) prije 2 sati , Borbena7 je napisao: Da li Vi želite da Vas naslijedi kći ili ne? Ocito me niste shvatili bas, muz I ja nemamo djece, dakle on a je Ionako moj nasljednik, nakon supruga iako me potjerala ko psa kad same dosla vidjet unuce, I can zabranjivala zetu DA daje meni ikakve informacije, k meni je dosla 2 puta u 30 g Uređeno siječanj 21, 2020 od gianna Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1898 objavljeno siječanj 21, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 prije 1 sat, gianna je napisao: Ocito me niste shvatili bas, muz I ja nemamo djece, dakle on a je Ionako moj nasljednik, nakon supruga U slučaju Vaše smrti, Vas kao ostavitelja nasljeđuju kćer i bračni drug, a pri tome nasljeđuju na posve jednake dijelove. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno siječanj 21, 2020 Autor Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 Mogu li ja oporucno ostavit to suprugu Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1898 objavljeno siječanj 21, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 Prije 14 minuta, gianna je napisao: Mogu li ja oporucno ostavit to suprugu Možete, ali u tom slučaju kći ima pravo potraživati svoj nužni dio. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno siječanj 21, 2020 Autor Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 Upravo sad, Borbena7 je napisao: Možete, ali u tom slučaju kći ima pravo potraživati svoj nužni dio. Znaci bez obzira na nemar prema meni ,a taj nuzni dio je 1/4 pretpostavljam, hvala vam lijepa na odgovoru Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1898 objavljeno siječanj 21, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 Da, tako je. Međutim, možete sklopiti sa suprugom ugovor o doživotnom uzdržavanju, tada u slučaju Vaše smrti sve što ste naveli u tom ugovoru ide u vlasništvo supruga. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno siječanj 21, 2020 Autor Podijeli objavljeno siječanj 21, 2020 Puno vam hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.