Jump to content

Odsteta


Dragan125

Preporučene objave

Prilikom placanja odstete  bio sam u policiji znaci inspektor je bio prisutan tu kad sam platio odstetu i onda je inspektor dao ovom ostecenom da potpise cetiri primjerka od kojih ja nisam dobio ni jedan da sam platio odstetu kaze mi da je to uvedeno u predmet i da mi to ne moze dati pa me zanima jeli to u redu  i ko mi moze dati taj  papir  hvala unapred na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prilikom nove godine iz automatske puske je pucano po tudjoj kuci u pijanom stanju ne namijerno pocinjena je steta pa sam platio pocinjenu stetu a osteceni me nece sudski tuzit znaci ostaje optuzba po sluzbenoj duznosti pa me zanima dali je u redu placanje odstete na takav nacin da je to inspektor uveo u predmet  a ovaj potpisao na nekoliko papira a ja nisam dobio ni jedan rekao mi je da mi to on nemoze dat ni jedan papir gdje pise da sam platio odstetu pa me zanima jeli to u redu i tko mi moze dat taj papir inspektor ili drzavni tuzilac ? Hvala unapred na odgovoru . nadam se uvijetnoj kazni. Dali je moguce da bude novcana kazna i koliko bi mogla bit po sudskoj praksi ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da.  nece doci do obustave ali me zanima jeli valjno takvo placanje bez da mi se da priznanica.ovaj inspektor me uvjerava da je to u redu. I da je to stavio u predmet koji ce predat tuziocu . valjda je takva procedura. Molio bih  objasnjenje u vezi sa tim. Osteceni moze reci da mu nisam platio nemam kod sebe priznanice. Hvala vam na savijetma puno ste mi pomogli dosad .  ne poznajem proceduru kako to ide. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da. Osteceni je potpisao  da mu je izmirena streta.i da nece dolazit na sud svjedocit. To je sluzbena izjava koju je potpisao na cetiri istovjetna  lista.  I to je stavljeno u predmet zajedno sa ostalim izjavama svjedoka koliko sam ja vidio. Trazio sam od inspektora da mi da jedan primjerak on je odgovorio da mi on to ne moze dati. Pomislio sa da on to i ne  daje to mozda daje drzavni tuzilac ili tako nesto. Zanima me jeli to u redu i dali ja mogu dobiti jedan taj papir da imam u slucaju da se osteceni predomisli ? Od koga da trazim taj papir i dali mi je potreban? Postupak je u tijeku nije odrzano ni jedno rociste jos cekam poziv od suda. Hvala unapred na odgovoru .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija