Jump to content

Psihocijalni tretman


Tokky

Preporučene objave

Pozdrav. Danas sam nasumicno zaustavljen i legitimiran na ulici pri izlasku sa radnog mjesta(povremeni studentski posao) usred bijela dana te sam policajcima dragovoljno predao 6g(sa pvc vrecicom u kojoj se nalazi) marihuane. U postaji mi je izrecena kazna od 4700kn. Predhodno sam prekrsajno kaznjavan jednom, za posjedovanje 2g marihuane, krajem 2013.g. Student sam , zivim sa samohranom majkom koja je na bolovanju vec godinu dana radi ozbiljne bolesti.Zanima me imam li osnova na zalbu te moze li mi i koliki problem stvoriti prekrsaj od prije 7 godina? Lijep pozdrav

uređeno: od Tokky
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je od pravomoćnosti (i završetka mjere, ako je koja bila izrečena) za ovo ranije prošlo 3 godine, ne računa se više i možeš reći da si nekažnjavan.

Isplati se prigovarati s priznanjem, kajanjem i molbom za ublažavanjem kazne (iz razloga koje navodiš). Po iskustvima s foruma, konačne kazne budu 700 do 2000 kn, a imat ćeš oravo plaćanja 2/3.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 9 mjeseci kasnije...

Nakon 9 mjeseci stigla je i presuda. Sudski troskovi (100kn) i psihosocijalni tretman, te me zanima sto se pod time misli. Znaci li to testiranje te ako da gdje se trebam javiti? Osim navodenja tretmana kao mjere/presude nije navedeno ni gdje ni kada se javiti osim da ga treba provesti nadlezna ustanova, udruga ili pravna osoba Sve skupa je zbunjujuce s obzirom da vise ne pusim(nisam nikad ni bio neki pusac, vise pehist) sto me sutkinja i pitala pa se nisam ni nadao takvom rjesenju koje mi u stvari i savrseno odgovara.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija