Jump to content

Vožnja u suprotnom smjeru


malerica

Preporučene objave

Pozdrav,

uručen mi je obavezni prekršajni nalog za vožnju u zabranjenom smjeru. Naime, krećući se ulicom koja je inače dvosmjerna, odnosno donedavno je bila, naletjela sam na privremenu prometnu signalizaciju kojom je prepriječen dio kolnika te je stavljen znak za jednosmjernu prometnicu. Zbunila sam se jer sam nebrojeno puta tamo prošla i ulica je bila dvosmjerna, a sad bi mi za povratak u drugom pravcu trebalo okružiti preko dva susjedna kvarta da nastavim vožnju u željenom smjeru.  Naravno, zbog produžene vožnje tim dijelom za mnom je došao prometni policajac i napisao mi kaznu, 2000 kn plus 100 kn, oduzimanje vozačke na 1 mjesec. 

Obzirom na neobičnu situaciju ulice (privremeno prometno rješenje koje su od grada zatražili stanari), policajac mi je, očito već upoznat sa u zadnje vrijeme čestim prekršajima na tom dijelu, samo rekao da ne plaćam kaznu već se žalim u roku osam dana.

Napisala bih prigovor uz priznanje prekršaja zbog nepažnje te bih se žalila na visinu kazne,  jer mi se zaista čini drakonska cifra, samohrana sam majka i nevelikih primanja od obrta. 

Što da očekujem od suda? Trebam li nešto posebno prilagati uz prigovor? 

Hvala unaprijed. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija