Jump to content

Kad susjeda prijeti


Anilokin kin

Preporučene objave

Prvo se ispricavam jer ne znam dal uopce postam na pravom mjestu. Moja problem je susjeda koja zivi iznad nas, naime, muz, ja, dijete od pet godina i dva psa koja su navikla na zivot u stanu i ne laju smo podstanari i susjeda iznad nas nam se skoro svakodnevno prijeti da ce nam zvati socijalnu jer nismo normalni i zivimo s dva psa, smeta joj kad se nas sin smije, place, kad mu ispadne nesto iz ruku. Uglavnom vrijeme provodimo vani ali kako je hladno nemogu cijeli dan biti vani. Ja sam trudna i vec sam imala jedan spontani zbog stresa. Dovela me je do toga da se bojim djetetu rec ne, jer nedo bog da mali zaplace evo nje na vrata di me vrijeda i prijeti mi se da zlostavljam dijete, ako se mali smije dolazi i dere se na nas da ovo nije igraliste. Postujemo kucni red, ne pustamo glasno glazbu, al njoj i djecje pjesmice smetaju. Uvijek dode kad je muz na poslu, govori mi da nisam normalna, da mi treba oduzeti dijete, da pse treba uspavati, da smo mi propalice, da nas treba u zatvor, da sam nepismena,  Da ce se pobrinuti da nas izbace iz stana, ona i vlasnica su prijateljice. Uselili smo se prije par mjeseci. Danas smo dosli doma i nismo se ni stigli skinuti evo nje na vratima. Ja ne znam vise kaj da radim. Kao obitelji s djetetom i psima tesko nam je naci stan, pogotovo da si ga mozemo priustiti. Molim vas za savjet, bojim se da ce me prijaviti socijalnoj. Muz ce sutra razgovarati s vlasnicom, i susjedima ispod nas. Ali ja nemogu vise psihicki podnjeti njezino vrijedanje i maltretiranje. Ona je mom djetetu od pet godina rekla da je glup i da nije normalan, da bi bilo bolje da ga nema. Dali se ja mogu nekako zastiti od nje ili mi je jedina opcija da se preselimo. 

Dali ja imam neka prava kao podstanar ili moram zivjeti u strahu i titrati ne bili nekome stala na prst...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Bez obzira što ste podstanar imate posve jednaka prava kao i vlasnik stana. Znači idući put kad Vam susjeda dođe na vrata sa ovakvim pristupom, upozorite je da Vas uznemirava i da Vas ostavi na miru, jer da ćete je u protivnom morati prijaviti nadležnim službama. Ako ponovno dođe, zovite policiju i prijavite je.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija