Jump to content

Alimentacija


Sikiriki123

Preporučene objave

Dobar dan. Situacija je sljedeća, ja i supruga uskoro trazimo sporazumni razvod. Ja radim u njemackoj i imam xy placu. Supruga prima njemacki djecji te ima preko 6000 placu. Nije podstanar. Imamo dvoje djece 6 i 11 godina. Po cemu se racuna alimentacija? Napominjem da se i ja uskoro vracam doma i da cu ziveti u blizini klinci I da cu sudjelovati u  odgoju. Dali se uzima prosjek moje de place? Jer kad se sve zbroji ona ima preko 10000 kn primanja. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. Jadno mi je za parametre. Ali nije mi jasno po cijem prosjeku se racuna? Njemackom ili Hrvatskom? Kad se sve skupa zbroji, i ako idemo na to da ona Dobije djecji 400 eura, I moju Alimrntaciju njoj ispadne vise nego meni kad poplatim kredite te jedva prezivljavam. 

 

Napominjem, nije mi ju cilj za...... samo zelim fer omjer, pristao sam recimo na taj djecji, tj ukupno da joj dajem 600 eura mj. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 2 minuta, Sikiriki123 je napisao:

Pa mislim da bude sporazumno. Posto ćemo se sporazumno razvesti 

To bi bilo najbolje rješenje, kako za Vas, tako i za djecu. Pokušajte sjesti i utvrditi nekakvu okvirnu visinu troškova za mjesečne potrebe djece, pa sukladno tome dogovoriti i visinu alimentacije. Bitno je da imate na umu da taj iznos nikako nije konačan iznos, te da uvijek možete tražiti njegovo povećavanje ili smanjivanje, ovisno o tome kako se budu razvijale potrebe djece. Naposljetku, Vi kao roditelji znate to bolje nego bilo koji sudac. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija