Jump to content

Povreda prava na osobnost


blazenka cukli

Preporučene objave

Poštovani,

nakon više od 10 godina truda sada bivšeg supruga(2012. rastava) i njegove majke da mi zagorče život štetnim radnjama koje i dalje traju,odlučila sam podići tužbu za povredu prava osobnosti i prekid štetnih radnji od strane bivše svekrve.

Zbog njihovih zlih namjera 12 godina se psihijatrijski liječim pod dijagnozom panički poremečaji i anksioznost.prošla sam svašta ,iz psihijatrijskih nalaza je vidljivo da su obiteljski problemi doveli do bolesti a liječenje i dalje traje.

Budući da je samim liječenjem došlo itekako do narušavanja kvalitete života, duševnog mira i zdravlja, a neizgledno je zbog zamršenih imovinskih prava,poboljšanje i prestanak maltretiranja,shvatila sam da je jedini način da dobijem zadovoljštinu pokretanjem tužbe  kojim putem bih tražila i novčanu naknadu.

Možda ih to primora da prestanu s gadostima.

Pitanje:da li u tužbi moram navesti iznos koji očekujem ,jer mi je novac potreban da se odvojim od njih,posebnim ulazom i podizanjem ograde, ili sud bez mojeg prijedloga odlučuje o visini naknade?

Istovremeno bi išla tužbom za ostvarivanje prava na nekretninu.

Poštovanje

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija