manca objavljeno: 31. siječanj 2020. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2020. Poštovanje, Molim Vas za odgovor. Jesam li dužna plaćati HRT-u pristojbu ukoliko imam telekomunikacijske usluge i televiziju od drugog operatera? Hvala.LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 31. siječanj 2020. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2020. Da, dužna si. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
manca odgovoreno: 31. siječanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2020. prije 1 sat, drot13 je napisao: Da, dužna si. 31.8-2017. posjetio me je kontrolorHRT-a.Imali smo odjavljeni prijemnik. Nisam ništa potpisala.Dobila sam danas poziv za Sud.Postoji li mogućnost zastare, s obzirom da je prošlo 2,5 g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 6. veljača 2020. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2020. Za koji sud ste dobili poziv - prekršajni ili općinski? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.