Jump to content

Visa Premium


Anoniman1

Preporučene objave

Pa ovako imam nepodmiren račun u iznosu od 1930 kn na Visi koja je ex American. Samo problem što ja ne radim i trenutno ne mogu podmirit dug,a i ta Visa je kao studenstka a ja više nisam student. Eh danas je došla kao opomena, pa me zanima jel ima ko kakvih iskustva s time i što mi najbolje napravit. Dug je od prošlog mjeseca do sad sam mogao vraćat dugove ,al eto nisam znao da mi se ugovor neće produzit itd, Piše na pozadi da kao mogu pokrenut ovrhu ako ne prime uplatu, ali to je pisalo na svim računima do sada, pa sada imam dvije opcije ali ne znam koja je najpametnija.

1. Mislio sam nazvat banku i reć da nemam mogućnosti platit dug trenutno

2. Nazvat banku i reć da nisam student i objasnit da ne radim i probat vidit nekako da plaćam na rate ili ne znam ugl čim bi se zaposlio vratio bi im dug ,ali ne znam jel bi mogao dobit dodatne sankcije ako im kažem da ne studiram trenutno?

Sada nisam pametan koju opciju odabrat a da bude najmanje bolna 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U svakom slucaju, najbolje je da se javite u banku i ponudite im neki prihvatljiv iznos anuiteta, makar bilo i 50kn. Objasnite im kakva je situacija i trazite da vam daju taj dug na neku obrocnu otplatu. Bitno je da ukoliko vam izadju u susret, te rate doista ispostujete.

Sto se tice sankcija jer je kartica studentska, mislim da ih nece biti jer je izdana u vrijeme dok ste studirali i bilo je za ocekivati da nakon odredjenog perioda vise necete biti student.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija