Jump to content

Ovrha radi regresnog potraživanja


MajaMarisMaja

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć. Majka je dobila ovrhu radi nemogućnosti plaćanja kredita prema banci. Poslali su joj dopis u kojem stoji da: Croatia osiguranje se obraća radi postupka naplate regresnog potraživanja povodom štete isplaćene 10.2.2015.godine. Iako je Financijska agencija 4.8.2018.godine, prestala s izvršavanjem osnove za plaćanje u korist Croatia osiguranja, potraživanja i dalje postoje. 

Ujedno stoji da njihova ponuda proizvodi pravne učinke jedino u slučaju ako se uplata izvrši do određenog datuma. Ističu, da ako se ne prihvati njihov prijedlog za mirno okončanje postupka, da se ne podrazumijeva da će Croatia osiguranje na bilo koji način odreći svog dijela regresnog potraživanja i da se ne odriče postupka u cilju svojih prava odnosno naplate punog iznosa dugovanja.

Majka je zvala mirovinsko i rečeno joj je sa strane službenice, da je Croatia osiguranje, poslala njima dopis gdje joj moraju ovršiti 1/3mirovine. Mirovina joj nije knjižena na nezaštićeni račun, iako je trebala biti 5.2.2020.godine. Još je majka pred nekoliko tjedna dobila dopis sa strane banke, da je kredit podmiren i da nema nikakvih potraživanja.

Što predmet nije trebao već ići u zastaru? Što nam je činiti? Molim Vas za savjet i pomoć? Hvala.

uređeno: od MajaMarisMaja
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija