Jump to content

Prijepis nelegalizirane nekretnine


Petarp

Preporučene objave

Prije svega postovanje i lijepi pozdrav. Zatekao sam se u velikom problemu naivno vjerujuci ljudima... No nebitno zbog ceka i kako, probat cu to rijesit kako god znam. Preko bianco zaduznice sjela mi je ovrha na racun, nakon sto se nisu mogli naplatit, probali su na nekretninu(nije legalizirana, u postupku je legalizacija i ko zna kad ce bit legalizirana). Moje pitanje je, ako se nikako ne uspijem dogovorit s ljudima vezano za taj dug(za koji nazalost nisam kriv), da li postoji mogucnost da prepisem na nekoga od djece nekretninu i da se neko od djece upise u zemljisnu knjigu kao vlasnik kada budu svi papiri gotovi i nekretnina bude legalna? Puno bi mi znacilo vase misljenje i unaprijed uveliko vam hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete ovo napraviti, ali uvijek postoji mogućnost da vjerovnik sazna za ovu radnju i pokrene postupak pobijanja pravnih radnji dužnika. Naime, svaki vjerovnik čija je tražbina dospjela za isplatu, može pobijati pravnu radnju svog dužnika koja je poduzeta na štetu vjerovnika. A smatra se da je pravna radnja poduzeta na štetu vjerovnika, ako dužnik nema dovoljno sredstava za ispunjenje vjerovnikove tražbine, što je pak Vaš slučaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija