Jump to content

Prodali su mi auto sa krivim brojem šasije


Drago81

Preporučene objave

Kupio sam prilično jeftino auto registriran godinu dana broj tablice boja i drugi podaci u knjižici se poklapaju ali broj šasije na pločici pod haubom je potpuno drugi to sam slučajno primjetio kad sam mjenjao sijalicu ne znam što sad napraviti auto mi treba za posao a ako prijavim policiji oduzeće mi ga a novce za drugi nemam.

 zvao sam švercera koji mi je prodao auto i on se pravi lud kaže da sam ja kriv, da sam zamjenio auto i da ja njega pokušavam prevariti ne mogu mu ništa ako ga prijavim uvalio sam i sebe a broj šasije kod kupovine bilo kojeg auta nikad u životu nisam provjeravao i sad ispadne ovo, strah me je jer često putujem preko granice  dali bi pomoglo da mobitelom  potajno snimam razgovor sa prodavačem ako ga nagovorim da prizna vrijedi li ta snimka kao dokaz?

uređeno: od Drago81
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O takvoj snimci će odlučiti sud.Mislim da će gledati i broj šasije i na sljedećem tehničkom.Snimiš ga pa mu poslije kažeš da ćeš ga prijaviti policiji ili neka vrati lovu.Ako je auto bio registriran kod nas policija će po broju šasije znat tko je bio vlasnik i lako saznaju kome je točno bio prodan.Na granici baš ne kontroliraju stare aute a ako uletiš u kombinaciju nema više auta a i kazneno će te prijavite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija