Jump to content

Ovrha za alimentaciju


Mario48

Preporučene objave

Hvala vam.. Pitao sam s obzirom da u očevidniku na Fini i dalje stoji zenino ime i sva uplata koja mi se skida sa računa ide njoj a ne djetetu pa me zanimalo da li ima smisla kako je djete punoljetno I ima 20g da pokrenem ovrhu nedopuštenom bez obzira na to da li će me tužiti ili ne mislim da li je to pravno uredu? .. Eto toliko.. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko će Vas sin kasnije ovršiti sa ovim ispravama, tada se nameće pitanje što Vi sa ovim zahtjevom dobivate. Imat ćete trošak sudskog postupka i trošak novog postupka kojega sin pokrene. A što se tiče računa za isplatu, ako ne smeta sinu, onda ne bi trebalo ni Vama. Sin uvijek može zatražiti promjenu odluke u tom dijelu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 5 minuta, Mario48 je napisao:

Hvala još jednom nego zanima me da li ja u tom slučaju mogu tražit povrat uplaćeno novca koji je išao na račun majke do sinove punoljetnosti.

Ne, nemate osnove za to. Nije bit u tome na koji račun je išao novac, jer je on išao prema sadržaju ovršne isprave. Bit je da sinu kao punoljetnoj osobi nije potreban zakonski zastupnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija