gianna 0 Objavljeno u veljača 19, 2020 Podijeli Objavljeno u veljača 19, 2020 Imam stan koji mi je, darovao otac Ali nije do kraja otplacen, ima jos, nesto tereta na sebi, DA li je takav stan dio bracne stecevine? DA li muz koji je naknadno uselio u njega ima ista, prava kao DA ga je kupio Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno veljača 20, 2020 Autor Podijeli objavljeno veljača 20, 2020 DA li, u slucaju razvoda,moj muz ima pravo na pola moje nekretnine, jer stan ima jos nesto onog nekadasnjeg otkupa? Hvala, lp Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Ruby_Danderfluff 2042 objavljeno veljača 20, 2020 Podijeli objavljeno veljača 20, 2020 Ne, taj stan nije bračna stečevina, jer nije stečen radom za vrijeme trajanja bračne zajednice, već darovanjem od oca, pa predstavlja Vašu vlastitu imovinu. Spitfire i Matrix je reagirao na to 2 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno veljača 20, 2020 Autor Podijeli objavljeno veljača 20, 2020 Hvala puno, lp Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.