Jump to content

Kretanje na zuto


Benzin

Preporučene objave

Možda ima tema o tome al nisam uspio nac ispricavam ako ima. Ma dogodila mi sw dns jedna situacija . Skreto lijevo a kako je bilo auti u krizanju čeko dok se raščisti i taman sam krenuo i čim krenuo upalilo se zuto. Eh sada normalno nije mi to bio plan nego jednostavno eto ta nesretna sekunda. Ugl iza mene bio auto. Pa me zanima jel moze šta doci  ako bi  on iso prijavit posto sam ja ceko dok se to rasciti malo i tako ne zgodno krenuo a on morao cekat . Pa da nebi to shvatio kao neku vrstu provokacije ili nešto posto ugl u zg se ljudi vole poredat u krizanja  i onda ako netko ceka na zelenim jer ne moze proc mu sviraju blicaju Itd.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 5 sati , miroslav6 je napisao:

Po zakonu ni ne smijete uci u raskrizje ako je "puno", nego cekati i tek onda krenuti. A to ako ste krenuli i upalilo se zuto nema isto veze, jer se na zuto smije uci. A buduci da ste cekali da se raskrizje procisti, brzo ste i izasli iz njega.

Nas su u aš učili da se smije ući u križanje kada je žuto prije crvenoga i kada smo na udaljenosti na kojoj ne možemo stati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija