belcher objavljeno: 4. ožujak 2020. Dijeli objavljeno: 4. ožujak 2020. Pozdrav, Jako cudna situacija, prvi put mi se ovo dogodilo. Ima cca dva mjeseca narucio nesto iz UK firme, prije cega sam uredno pitao kako obavit kupovinu da na invoiceu uredno pise ime moje firme i VAT ID, kazu nema problema poslat cemo. Kupnja obavljena, proizvod stigao, trazim invoice, nema odgovora. Prije tjedan dana ponovim mail, odgovore prakticki bez odgovora, i bez invoicea. Pisem ovo navecer dok sam jos pod dojmom, sutra cu se cut s racunovođom da mi oni objasne sta ce s tim, ali sta uopce napravit u ovakvoj situaciji? Postoji li kakvo tijelo kojem se ovakve stvari prijave? Nije da sam bio fizicki u ducanu, pa nisu kucali racun, pa da mogu odbit obavit transakciju na vrijeme. Ne razumin zasto bi se ikakva firma ovako ponasala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 5. ožujak 2020. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2020. Je li invoice bio uz proizvod? Obično se šalje uz pakete. MsBourne 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
belcher odgovoreno: 5. ožujak 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2020. Ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MsBourne odgovoreno: 5. ožujak 2020. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2020. @belcher preko koje platforme ste kupovali? Cesto racun bude i na vasem profilu koji ste kreirali za potrebe kupovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
belcher odgovoreno: 5. ožujak 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2020. Direktno webshop firme, nije nikakva 3rd party platforma tipa Amazon. Nemam account na njihovom webshopu; imam mailove s njima u kojima mi potvrđuju da napravim narudzbu, posaljem im broj narudzbe i da ce provideat VAT invoice. Obavio sam sve kako je trazeno, invoice nisam dobio. Nema nikakav account s kojeg bi ga skinio, u posiljci je bio samo nekakav ekvivalent otpremnice. Online kupovine su mi valjda 90% svih nabavki, od SADa do Kine, nije da prvi put to radim, ali prvi put mi se dogodilo da firma jednostavno ignorira zakonsku obavezu slanja racuna. Ne znam uopce kako bi se postavio tu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MsBourne odgovoreno: 6. ožujak 2020. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2020. (uređeno) Jeste li kontaktirali UK agenciju za zastitu potrosaca? https://www.gov.uk/consumer-protection-rights Odnosno za kupce iz EU https://www.ukecc.net/ Mislim da bi vam oni bili prava adresa. uređeno: 6. ožujak 2020. od MsBourne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
belcher odgovoreno: 16. ožujak 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2020. Cisto da dam followup, ako kojim slucajem netko naleti na temu sa slicnim problemom - jucer sam jednostavno priprijetio da ako ne posalju invoice da prijavljujem HMRC-u (njihova porezna), sta je isforsiralo kratki odgovor da sam "na todo listi". Zivi bili pa docekali. MsBourne, drot13 i Ruby_Danderfluff 3 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.