Jump to content

Problem sa osiguranjem


tracid

Preporučene objave

Pozdrav, imam pitanje vezano za osiguranja automobila. Uglavnom, dogodila mi se prometna nesreća, udario sam u auto jedne žene dok se isparkiravala. Priznao sam krivicu, nismo zvali policiju jer je bilo manje oštećenje na autu, njen lijevi branik je popucao malo i izašao iz okvira, nista strasno. Odradili smo procijenu oštećenja u mom osiguranju gdje smo uredno popunili papire. Na procijeni sam također rekao da sam kriv jer sam ipak ja udario u ženu. I nakon par dana javlja mi se žena da osiguranje ne prizna moju krivicu. I sad je njoj drama, jer je oštenjenje kod automehaničara 2000 kn za branik i meglenku koja je pukla , a osiguranje ne želi to pokriti. Tako da mi sad prijeti da to na sudu moramo riješiti. To mi je sad malo veci problem jer sam u situaciji gdje sam umeđuvremenu preselio. I također neznam ocu dobiti kaznu, jer kada sam udario ženu ipak vozio malo brže, tipa 45-50km/h pa mogu dobiti kaznu za prebrzu vožnju. Uglavnom, neznam koja je sljedeća procedura. Da li mogu to riješiti sa osiguranjem ili da odem na sud i da se to riješi? 
Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da nazvao sam osiguranje. Odbili su je jer je po njihovom zaključku napravila prekršaj oduzimanja prednosti, jer je izlazila sa parkinga. Ja to nemogu potvrditi jer kada sam ja na nju naletio nisam vidio je li bila vec isparkirana ili nije. Zato mi je tu frka, jer nemam cistu situaciju. U trenutku kada je ona isparkiraval ja sam morao bacit pogled iza sebe i taj djelič sekunde nisam vidio ispred. Postoji tu jos vise faktora, kao npr sklizak kolnik od kiše itd, ali po nekoj mojoj procjeni ja sam kriv posto sam naletio na nju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je ona izlazila s parkirališta, kriva je za oduzimanje prednosti. Sklizak kolnik tvoja brzina i dr. su možda doprinijeli tvojoj krivnji, ali to ne mijenja činjenicu da je prilikom uključivanja u promet trebala propustiti sva nailazeća vozila, pa i tvoje. Ako je takva situacija, onda nema niti što prijaviti policiji, jer bi ona dobila kaznu...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija