Jump to content

Problemi s međom


MMK

Preporučene objave

Poslije avionskog snimanja 2012. godine  dobivam snimku svog terena , kojemu se 2013. godine mijenja međa i moj tern uvelike smanjuje. Pokušavam doznati tko je i zasto to napravio ali ne dobivam odgovore, bolje receno napadaju me  vrlo ruznim rijecima i salju u moju Opcinu....Imam utisak da netko nesto mulja i vec se tri godine natezem s tim  a sada je vlasnik susjedne  parcele odlucio napraviti potporni zid po novoj izmjeri ali po nacrtu iz 2013. godine a time ce uzeti i dobar dio mog terena. Sto mogu napraviti da se prihvati snimka iz 2012. godine?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru, sve sam to vec napravila i pokazala, sve su kopirali i to je to. Samo jos jedno pitanje, posto sam napravila zid na međi, međutim po tom novom nacrtu zid je na Opcinskom terenu, iako ja znam da to nije tako,u kojem vremenu me moraju obavijestiti da treba rusiti zid jer zid stoji vec godinu dana i nitko nista ne govori ali mi prijete susjedi da su bili na Opcini i da je receno  dace se zid srusiti....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija