neprilagodjen objavljeno: 30. ožujak 2020. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2020. Poštovani, sutra 31.03. mi ističe ugovor i poslodavac mi je danas donio novi ugovor u kojem je osnovica za izračun plaće u bruto iznosu od 3715 kn. Pronašao sam na internetu da je mininalna bruto plaća za 2020. godinu 4062,51kn. Da li je moj novi ugovor po zakonu i ako nije što mogu učiniti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 30. ožujak 2020. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2020. Jeste li prijavljeni na puno radno vrijeme ili dio radnog vremena? Ako ste prijavljeni na npr. 6 sati, onda je to zakonito. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neprilagodjen odgovoreno: 30. ožujak 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2020. Na puno radno vrijeme, 8 sati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 30. ožujak 2020. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2020. Onda je ta odredba protivna Zakonu o minimalnoj plaći i treba se primjenjivati zakon kod obračuna plaće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neprilagodjen odgovoreno: 30. ožujak 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2020. Što mogu poduzeti u vezi toga ugovora? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 30. ožujak 2020. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2020. Ili tražiti da ga poslodavac u tom dijelu izmijeni, ili ga potpisati, a kod prve isplate plaće tražiti da se uskladi s novim zakonom o minimalnoj plaći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neprilagodjen odgovoreno: 30. ožujak 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2020. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.