Jump to content

Zakup


zubatac1

Preporučene objave

U zakupu sam poslovnog prostora,budući smo zatvoreni Odlukom stožera,prisiljena sam otkazati Ugovor o zakupu koji je skopljen na rok od 2 godine,traje još do slijedeće godine.U ugovoru je naveden rok od 60 dana,za otkazivanje najma (prethodno se nismo mogli dogovoriti o nižoj cijeni najma)...traži od mene da platim najam za slijedeća 2 mjeseca i traži da potpišem neki Ugovor o raskidu ugovora o zakupu,u kojem je navedeno da će mi izdati tabularnu izjavu( ?) nakon isplate zadnjeg najma...kao potvrdu da je sve plaćeno...U najmu smo 12 god.nikad nije bilo kašnjenja u plaćanju bilo čeg,korektan odnos s obje strane...Nikad nisam čula za formulaciju Ugovora o raskidu ugovora o zakupu...postoji li tu neka kvaka?Ugovor o zakupu je solemniziran i ja sam jamac kao fizička osoba...Bojim se da je u pitanju neka nepoštena igra ...Zahvaljujem na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 20 sati , zubatac1 je napisao:

Ugovora o raskidu ugovora o zakupu

Ništa novo niti čudno. Jeste li dobili primjerak toga na uvid? Tražite ga na uvid da vidite postoje li negdje neke dodatne naknade.

Ovaj dio sa tabularnom izjavom mi je čudan. Mislim da je dosta potvrda o nepostojanju duga. Tabularna se obično izdaje kod kupoprodaje i služi kao dokaz da je kupac isplatio svoju obavezu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija