Jump to content

alzhajmer


bajramovic iso

Preporučene objave

Poštovana gospodo pravnici molim za pomoć !

Naime primio sam bivšu ženu koja boluje od alzhajmerve bolesti - demencija kao podstanarku  iz sentimentalnih razloga  jer nema gdje ! Po nagovoru -  uputu  iz centra za socijalnu skrb napravio i ugovor o najmu stana ovjerio kod javnog bilježnka i sve što su u centru za socijalnu skrb tražili da bi na kraju mojoj bivšoj ženi dodjelili - ODOBRILI  neku mizernu pomoć od  sve ukupno 1520 knu govoreći da JE TO MAKSIMALNO ŠTO JOJ MOGU POMOĆ  !????

Stoga vas molim za savjet DA LI JA KAO OSOBA KOJA SE BRINE O NJOJ IMAM PRAVO NA NEKU NAKNADU jer ona nema ni za stanarinu na kojoj ja i plaćam porez kao što plaćam sve participacije za lijekove koja ona troši  I JOŠ PLAĆAM DNEVNI BORAVAK NEGDJE CIRKA 1000 kn  ?????

Još jednom koja PRVA JA IMAM KAO SKRBNIK ( još to nisam na sudu je rasprava tek treba biti ) i DA LI JE TO NEKI MAKSIMUM ZA TAKVU BOLESNU I NEMOĆNU OSOBU  KOJA BOLUJE OD ALZHAJMERA !????

Hvala na odgovoru !!!!!

uređeno: od bajramovic iso
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija