Jump to content

krivotvorenje potpisa


Marcela1208

Preporučene objave

Pozdrav!

Auto od bivšeg dečka je na meni te ga on odbija prebaciti/odjaviti s mene. Registraciju je obavio bez mene , te se pretpostavljam tu krši članak 279. kaznenog zakona . Zanima me mogu li što napraviti na tehničkom bez njegove prisutnosti? ili treba s time ići na policiju i prijaviti i tu stanicu za tehnički i njega ? Jer za za odjavu vozila  trebaju mi  tablice  ili kupoprodajni ugovor s njegovim potpisom  i njegova prisutnost pri prebacivanju vozila. Postoji možda neka opcija da izbjegnem susret s njim i policiju ? Samo želim maknuti auto sa sebe  i riješiti se toga. Nismo se rastali u dobrim odnosima pa pokušavam naći neko rješenje. Hvala na svakom savjetu!

uređeno: od Marcela1208
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Smije li skinuti tablice sa svog auta pa ga tim "ucijeniti" da napravi prijenos? Znam da bi svejedno morala ici napraviti prijavu/odjavu s njim, makar bi mogla nekog i opunomociti, ali to mora u svakom slucaju.

Makar bi odjavu mogla teoretski napraviti i sama ako ima tablice i prometnu, a on moze prijaviti auto ponovno s ugovorom kad zeli, ili?

P.S. ne zaboraviti odjaviti i osiguranje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, drot13 je napisao:

I da skine tablice (što ne bi bilo preporučljivo da ne izazove neki problem više razine), fali joj prometna.

Vise sam mislio da se onda i ne bi bas mogao voziti pa bi vjerojatno odlucio prebaciti auto na sebe, ovako je samo pitanje dana kad ce joj poceti stizati prometne kazne. Ali da, neznamo kakvu bi to reakciju pokrenulo s njegove strane.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija