Jump to content

KORONA PROPUSNICE,MOLIM ZA POMOĆ


kanconijer

Preporučene objave

Poštovani,

Moja izvanbračna supruga s našim zajedničkim djetetom od 12g.,živi u Njemačkoj.Pošto je nezaposlena a i škole su zatvorene do daljnjega,odlučila je doći u Hrvatsku,tj.Gardinovec.Trebale su biti 14 dana u izolaciji(iako nisu).Sada su već gotovo tri tjedna u Hrvatskoj u Gardinovcu,od čega dva tjedna u  Čakovcu jer i tamo imaju kuću.To bi onda značilo da ona ne treba  propusnicu a ja da.Nadalje,prema sudskoj presudi,kada su u Hrvatskoj dijete bi trebalo biti kod mene u Čakovcu,no kao i obično,njena majka to odbija,pogotovo sada kad je naoružana Korona streljivom..Ja živim u Čakovcu a one spadaju pod prvu općinu posle Čakovačke.Dakle,djeli nas jedna općina i cca 6km..Ja sam već u međuvremenu zvao tel. brojeve za podršku i rečeno mi je da je jedini problem ako ja  nemam propusnicu za upravljanjem automobila i da me policija može kazniti jedino zbog tog.Ukoliko sam zdrav i nisam bolovao od ničega,ona dijete mora dati.Ja propusnicu za auto imam i tu problema nema.A i po sudskoj presudi,majka bi dijete trebala dovesti na moju adresu kada su u Hrvatskoj.Da se vratim na prvo pitanje.Koja ili kakva je „procedura“ako bi se eventualno zatražila propusnica?Nema propusnice,nema djeteta i nemamo o čemu razgovarati.To su njene riječi.Da ne dođe do zabune,ja joj ne prjetim,ali svi mi imamo svoje granice.A najviše me boli jer vidim,čujem i osjećam koliko uživa u tome a naše zajedničko dijete pokraj nje plače jer je u Hrvatskoj a nemože ići do tate. Bio bih vam vrlo zahvalan na bilokakvom savjetu predlogu ili slič.

Srdačanm pozdrav,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Propusnicu možeš dobiti i iz vitalnih obiteljskih razloga, u što bi trebalo spadati i ovo.

Imaš li pristup sustavu ePropusnica? Ako imaš, zatraži ju, pa ćeš vidjeti što će ti odgovoriti. U polje za obrazloženje ne navodiš sve ove sporove, nego samo činjenicu da imaš zakonsko pravo i obavezu vidjeti dijete i brinuti o njemu (naglasak na obavezu brinuti, znači dostaviti hranu, odjeću, lijekove i dr.) i da ti treba baš iz tog razloga, bez pozadine i detalja koje tu navodiš.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani g.

Evo,samo da Vam zahvalim na odgovoru.Nije mi bila potrebna ePropusnica.Danas prijepodne otišle su za Njemačku,naravno,bez mog znanja.A toliko sam se veselil...a ništa,čim prije prihvatim manje bude boljelo.Realno,ništa ni ne mogu.kome da se obratim,centru.Imam već cjelu "kolekciju"preporučenih pisama koje sam slao centru.još jednom zahvaljujem na odgovoru i želim Vam sve najbolje.

Lp,

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija