Jump to content

Maltretiranje sa snimanjem mobitelom i kamerama od strane susjeda


nunogomes21

Preporučene objave

Pozdrav,

Već nekoliko godina se borim sa susjedom koji vrši teror nad menom i mojom obitelji.Naime 24 sata dnevnom me snima kamerama i mobitelima te vrši konstantan nadzor.Posjeduje tri pasmine tipa tornjaci koji je izdresirao protiv mene i obitelji. Postoji žica između dviju parcela međutim pasmine su točno na žici i krvoločno laju 24 sata .Pri svakom izlasku iz kuće počinje krvoločno lajanje i snimanje mobitelom. Dotični je osuđivani kriminalac sa više kaznenih i prekršajnih prijava.Postoji li kakva pravna zaštita od snimanja i krvoločnog lajanja pasmine tornjaci.Hvala, pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav, 

Ja imam slučaj da je susjedova kamera uperena dijelom u njegovo dvorište a dijelom u moje i prozor mog dnevnog boravka. Prijavio sam Agenciji za zaštitu osobnih podataka (ja mislim, ne sjecam se bilo je prije par godina, mozda je neka druga agencija), došla je žena kod susjeda i naknadno su mi poslali rješenje da kamera nije spojena na snimač koji sprema snimke, tako da nema ne regularnosti. Bila je i policija u jednom slučaju, isto ništa nisu napravili. Drugim riječima, u ovoj državi teško da ćeš to riješiti pravnim putem. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija