Suzana500r objavljeno: 28. travanj 2020. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2020. Poštovani! Molila bih Vas za savjet; Naime, poslodavac mi planira dati otkaz. Nisam u mogućnosti doći na posao pošto sam se usred pandemije našla na početku godišnjeg odmora u drugom gradu i drugoj županiji. Kako ne vozim a ni javni prijevoz ne vozi nisam u mogućnosti doći na posao. Poslodavac mi predlaže taksi koji si ne mogu priuštiti pošto radim na minimalcu (7g) i imam ugovor za stalno. Smiju li mi po Zakonu dati otkaz i imam li osnovano pravo na tužbu? LP! Hvala! Suzana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. travanj 2020. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2020. Može, jer bi to značilo da niste došli na svoje radno mjesto tj. da niste opravdali svoj izostanak. Možete li aktivirati bolovanje na koji dan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 29. travanj 2020. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2020. Ili možda GO? Ili je moguć rad od kuće? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.