Pejuska objavljeno: 5. svibanj 2020. objavljeno: 5. svibanj 2020. (uređeno) Pozdrav svima, da li netko zna odgovor - pošto sam blokirana, za uplatu alimentacije iz inozemstva morala sam otvoriti zaštićeni račun. Uplata je morala ići na blokirani, onda je banka po fininom nalogu prebacila novce na zaštićeni - u cijelom iznosu. S vremenom se nakupilo nešto minusa na tom blokiranom rn po pitanju naknada banke za vođenje računa, jer su alimentaciju cijelu prebacili na zaštićeni račun, znači nisu ništa uzimali za naknadu (banka). Zanima me sad kad su računi odblokirani, da li meni uplata i dalje treba se uplaćivati na taj rn koji je do sad bilo blokiran a sad je odblokiran (pretpostavljam da da)? I da li će sei banka sad od pristigle uplate na taj odblokiran rn uzet minus za te naknade ? - ili bude možda banka prebacila ponovno cijeli iznos pristigle alimentacije na inače zaštićeni račun na koji samo i dolazi alimentacija i koji je otvoren u tu svrhu ? Nisam išla se raspitivati na banku , jer mislim da mi ni oni sami ne bi znali reći odgovor.... 🙂 Hvala na odgovoru uređeno: 5. svibanj 2020. od Pejuska Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 5. svibanj 2020. odgovoreno: 5. svibanj 2020. Je li to nedozvoljeni minus? Citiraj
Pejuska odgovoreno: 5. svibanj 2020. Autor odgovoreno: 5. svibanj 2020. (uređeno) Prije 2 minuta, Borbena7 je napisao: Je li to nedozvoljeni minus? Ne, nemam minus.,..... radi se samo o naknadama za vođenje računa koje su se nakupile jer su cijeli iznos aliment prebacivali na zaštićeni.. nije puno, cca. 60 eur uređeno: 5. svibanj 2020. od Pejuska Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 5. svibanj 2020. odgovoreno: 5. svibanj 2020. Vjerujem da će se naplatiti kada novci budu uplaćeni na taj prije blokirani račun. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.