Jump to content

Srbnistvo nad djetetom i jos dosta toga


Korisnik66

Preporučene objave

Lijep pozdrav.Ovako imam jednu posebnu situaciju u obitelji pa me zanima ako mi ikako mozete pomoci sa pravnim savjetom.. Ovako sogor mi je dobio dijete( mala je 4 mj. stara) sa zenom koja je u braku sa drugim covjekom ( imaju dvoje djece). Cjela stvar je pocela sa slucajnim viđanjem njih dvoje,da bih ta zena uskoro (privremeno) ostavila svog muza i dvoje djece te se preselila k njemu,uskoro je zatrudnjela i tu su oni isplanirali vjencanje,zivot i sl. Da bih se ona mjesec dana prije vjencanja vratila svome muzu i djeci. 2. mjeseca nakon toga je rodila i opet se vratila zivjeti kod moga sogora i njegovih.Provela je kod njih nekih 10ak dana,ostavila bebu od mjesec dana i vratila se opet kod svoga muza.  Eto ukratko cjeli razvoj situacije,iako se jos dosta stvari tu izdogađalo.

E sad sto mene zanima je sto on sve moze napraviti i sto bih trebao napraviti u cjelo nastaloj situaciji. Jos nije posjetio centar za socialnu skrb niti odvjetnika,o djetetu se brine njegova majka sa kojom zivi. Zanima me kolike su sanse da dobije potpuno skrbnistvo nad djetetom,jer se moze majci djeteta skinuti porodiljni i prebaciti na njega i dali je moguce da ona placa njemu alimentaciju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 10 minuta, Borbena7 je napisao:

Hitno se obratiti CZSS. Radi se o uistinu malom djetetu i odugovlačenje od prijave CZSS ocu ne ide u prilog. Ovakvo ponašanje majke je zabrinjavajuće i potrebna Vam je stručna pomoć. 

Hvala,stvar je u tome sto majka djeteta nije bas dobra u glavi i spremna je lagati i napraviti bilo sto samo da ona ne ispadne ta koja je kriva. Pri spomeni CZSS ona je sogoru rekla da ce im reci kako je on njoj oteo dijete..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerujem Vam da majka nije dobro i zato Vam kažem da se hitno obratite CZSS. Može majka govoriti što god želi, ali morate biti svjesni da u CZSS rade stručnjaci kojim neće biti puno potrebno da bez problema utvrde tko ima problem u funkcioniranju. A nakon toga CZSS može poduzimati radnje da zaštiti prava ovog djeteta, a prema navedenom CZSS bi trebao provjeriti i situaciju kod drugo dvoje djece te majke, jer postoji velika šansa da su i njihova prava narušena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija