Mirjana1983 0 Objavljeno u svibanj 11, 2020 Podijeli Objavljeno u svibanj 11, 2020 Postovani, Meni je vec po drugi put fina sjela na racun, ali ja nemam nikakva dugovanja niti ovrhe.. Koji mi postupak sada da vratim svoje novce? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1844 objavljeno svibanj 11, 2020 Podijeli objavljeno svibanj 11, 2020 Teško će biti da Vas Fina ovršava, jer Fina samo provodi ovršni postupak, a na zahtjev ovrhovoditelja. Trebate tražiti na Fini podatke o tome tko je ovrhovoditelj i temeljem koje ovršne isprave, pa tek nakon uvida u ove podatke možete znati što dalje poduzimati. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1844 objavljeno svibanj 11, 2020 Podijeli objavljeno svibanj 11, 2020 Samo da napomenem da ste kod korištenja ove vrste pravnih sredstava ograničeni rokom od 60 dana računajući od dana kada je zahtjev za izravnu naplatu dostavljen Fini na provedbu. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Mirjana1983 0 objavljeno svibanj 12, 2020 Autor Podijeli objavljeno svibanj 12, 2020 Hvala na odgovoru Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.