Jump to content

Pomoć molim!!!!!?


Costa42

Preporučene objave

Dobra večer,molio bih vas za pomoć!!!!!!

Prijavljen sam za 1 produzeno kazneno djelo lakse krade,postupak se vodio od 2015 da bi sada bio pravomoćan,oslobadajuca presuda za mene,da skratim,htio mi je policajac smjestiti,i uz pomoć pp mi je namjestio kaznenu prijavu,medjutim nakon toga mi se dogodila prometna nesreća sa smrtnom posljedicom,za vrijeme izvršavanja kazne zatvora sam tretiran kao krimos,jer sam imao cijelo vrijeme postupak u tijeku,na uvijetnom otpustu me sudac izvršenja odbio na moj prijedlog za uvjetni otpust,mislim ono,cijeli kaos,nisam mogao dobiti otvoreni tip zatvora zbog tog postupka,kao osoba sam od drustva,prijatelja tretiran drugačije,sve mi se poremetilo u zivotu,zanima me dali imam prava kakva i sto mi je za ciniti,jer ne zelim to pustiti samo tako,nadam se da me shvaćate i da mi sa svojim savjetom mozete pomoci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako imate dokaze o ovim tvrdnjama, onda možete protiv dotičnog policijskog službenika podnijeti kaznenu prijavu za zlouporabu položaja i ovlasti i/ili lažno prijavljivanje kaznenog djela (ovisno o detaljima slučaja).

Ukoliko ste za vrijeme postupka vođenog za produljeno djelo krađe bili u istražnom zatvoru (neovisno o izdržavanju kazne zatvora po presudi za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom) imate pravo na naknadu štete (kao i sve štete koja je posljedica toga, primjerice gubitka posla i slično), no prije podnošenja tužbe, morali biste se obratiti Građansko-upravnom odjelu nadležnog općinskog DORH-a sa zahtjevom za mirno rješenje spora.

Izvan toga, ne vidim nešto realno. Ovakvi slučajevi su inače najbolji pokazatelj potencijalne destruktivne moći kaznenog prava i kako domino-efektom, dio po dio mogu zakomplicirati i otežati ljudski život. Međutim, državu to ne zanima, a vama je otegotno što ste u međuvremenu i skrivili prometnu nesreću (i obzirom na bezuvjetan zatvor, pretpostavljam da se radilo o alkoholu ili ekstremnoj brzini), što je dodatno otežalo situaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija